feb 23
Årsmøte Nidelv vektløfting

Valgkomiteens innstilling ble fulgt, og følgende personer ble valgt inn i styret og utvalg:

Leder: Vegar Weiseth (ny)
Leder husutvalget: Tiril Tøien (ny)
Leder sportsutvalget Geir Amund Svan Hasle (gjenvalg)
Medlem sportsutvalget: Sunniva Block (ny)
Medlem husutvaglet: Kristian Kvalen (gjenvalg)
Representant banekomite: Erik Schjetne (gjenvalg).

Informasjon og diskusjon ved årsmøtet vitnet om at klubben er vital både økonomisk og sportslig. Et selveid klubbhus krever at dette vedlikeholdes på beste måte. En diskusjon om dette tydet på at medlemmene var opptatt av det.

Liker
Kommenter
feb 07
70 år siden første Kongepokal i vektløfting.

​Det var trønderen Arthur Fjeldberg  i 1947 som vant den første  kongepokalen i vektløfting.  Også i 1948 vant han kongepokalen. Han deltok i tre NM i vektløfting i perioden 1946-1948, og vant gullmedalje i alle tre mesterskapene.
Klubben AK-45 vant forøvrig kongepokalen også to ganger til ved Thor Olsen i 1951 og i 1954. AK 45 arrangerte selv Norgesmesterskapet for senior i 1951 og i 1959.

jan 08
NM Veteran 2017

​Du finner nå info om NM veteran 2017 i dokumentarkivet under "innbydelser. Der finner du innbydelse og påmeldingsskjema. https://vektlofting.klubb.nif.no/dokumentarkiv/Sider/Innbydelser.aspx

jan 08
NM senior 2017

​På arrangementssidene finner du nå relevant info og dokumenter for NM senior 2017.

des 26
Zekiye Nyland inn i 100 kg klubben.

​I julestevnet til Tambarskjelvar i Naustdalhallen andre juledag 2016, støtet Tysværs Zekiye Nyland 100 kg! Dermed har 8 norske utøvere blant kvinner nådd denne magiske grensen. Gratulerer til Zekiye!

okt 13
Nye utdannings sider hos NIF.

​NIF lanserte nye informative nettsider bla vedr Trenerløypa tidligere i høst. Ta en titt: https://www.idrettsforbundet.no/trenerloypa/

sep 25
​Janne Skorpen Knudsen inn i 100kg-klubben.

Janne Skorpen Knudsen imponerte med personlige rekorder i støt, sammenlagt og sinclair ved AK Bjørgvins 5-kampstemne 22.9. Hun klarte 100 kg i støt. Det er bare 7 kvinner som har klart dette før henne (med beste resultat): Ruth Kasirye (130 kg), Katarina Sederholm Hoff (127,5 kg), Anja Evelin Jordalen (113 kg), Beate Amdal (105 kg), Ine Andersson (104 kg) og Beatrice Llano (100 kg).Og tilslutt Ann Beatrice Høien som var den første til å støte 100 kg i Norge blant jentene.

aug 30
Forlengelse av kvalifiseringsperioden til Nordisk jun - ungdom

Utvidet kvalifisering periode til Nordisk junior og ungdom som arrangeres på Island 28 - 30 oktober.

Sportsjefen ser at forholdene ligger tilrette for å inkludere  NM 5 kamp, som  arrangeres i Stavern 17 september, i kvalifisering perioden til dette mesterskapet.

Dette betyr at lørdag 17 september er siste stevne i kvalifiseringsperioden.

​/arne

jul 25
Startliste og Time scedule VM masters 2016

I dokumentarkivet under flisen "Stevneinfo" finner du nå både competition scedule og startliste for VM Masters i Heinsheim.

mai 22
Emma Hald klarte VM junior kravet.

​AK Bjørgvins svært lovende løfter Emma Hald klarte kravet til deltakelse i VM junior i Tblisi, som arrangeres siste uke i juni,  i et internasjonalt klubb stevne i Bergen 21 mai. Kravet for jenter til deltakelse er 235 poeng​. Hun løftert 80 kg i rykk og 96 kg i støt. Både rykk og sammenlagt er norske rekorder.  Dette var en god søknad til Sportsutvalget og Sportsjefen som skal innstille lag til Styret.

1 - 10Neste