Første treningssamling LL-prosjektet

Våre flotte representanter i den nye landslagsdrakta! Foto: NVF

Jarleif Amdal
06.03.2018
Landslagsprosjektet 2018-2024 hadde sin første samling i Tønsberg denne helga med et variert program.
LL-prosjektet er NVFs handlingsplan for utvikling av norsk vektløfting på internasjonalt nivå og er ytterligere presisert i prosjektbeskrivelsen som dere finner på forbundssiden. Den første samlingen i prosjektet ble avholdt i IF Tønsberg-Kameratene sine lokaler i TK-hallen 1-4. mars og fungerte som en kickoff til prosjektet. Alle 10 Landslagsutøverne ble invitert hvorav to måtte melde forfall. Trenere for samlingen var regionstrener i Telemark Vestfold og Buskerud vektløfterregion, Jostein Frøyd og Landslagstrener Jarleif Amdal.

I tillegg til de vanlige treningene ble også alle regionstrenerne invitert på et møte på fredagen hvor en diskuterte hvordan regionstrenerene skal jobbe inn imot prosjektet og hvilke representasjonsoppdrag hver trener får i 2018. Etter møtet ble utøvere og trenere invitert til Sport 1 Revetal og utstyrsgrossisten Ditt Klubbhus hvor det ble prøving av den nye kleskolleksjonen til LL-gruppa. Denne kolleksjonen skal brukes ved representasjon på seniorlandslag, det vil si at ungdom og junior bruker den gamle (blå) kolleksjonen enn så lenge. Senere på kvelden ble vi påspandert middag av Sven Pollen og de andre på Sport 1 Revetal som gjorde en kjempeinnsats med å få i stand alt tøy med riktig trykk i løpet av helga. 

Ellers så ble det levert gode treninger med høy kvalitet hele helga. Takk for god innsats av alle sammen og spesielt til LL-utøverne våre og trener Jostein Frøyd. 

Neste LL-samling avholdes i Oslo 19-22. april på Toppidrettssenteret i Oslo. Til denne samlingen er det meningen at det også kalles inn rekrutter og LL-trener vil diskutere med regionstrenerne om hvem som er aktuelle. Innkalling vil bli sendt ut i løpet av neste uke.

Jarleif Amdal
Sportssjef og Landslagstrener
Norges Vektløfterforbund