Justerte kvalifiseringskrav til Nordisk Senior 2019

​Roy Sømme Ommedal fra arrangørklubben Vigrestad IK er en av utøverne som allerede har greid kvalifiseringskravet til Nordisk Senior 2019 i sin vektklasse

Jarleif Amdal
02.07.2019
NVF har valgt å senke kvalifiseringskravene til mesterskapet som avholdes på Vigrestad i oktober
Ettersom mesterskapet avholdes i Norge ønsker man å ha en størst mulig tropp til stevnet. NVF har derfor valgt å justere kvalifiseringskravene slik at flere utøvere kan kvalifisere seg. Utøvere som allerede har gjort over de foregående kvalifiseringskravene er kvalifisert og behøver ikke å ta disse om igjen. Kvalifiseringsperioden til mesterskapet utløper den 25. august.


En oppdatert oversikt over kvalifiseringskrav og perioder til internasjonale mesterskap i 2019 finner dere her.

 
OBS!! OBS!!

Som nevnt tidligere må alle utøvere som skal delta på Nordisk Mesterskap for senior i 2019 være registrert i ADAMS og rapportere utøverinformasjon. Fristen for å starte rapportering av utøverinformasjon er satt til 01.08.19. De som ikke har startet med dette innen den tid vil ikke få kunne delta på stevnet selv om de har oppnådd kvalifiseringskravet.

For mer informasjon rundt ADAMS og føring av utøverinformasjon henviser vi til nyhetssak på NVFs nettside datert 03.06.19.