Mentorprogrammet for unge ledertalenter 2018/2019

​Foto: Privat

Hilde Næss
23.06.2018
Norges studentidrettsforbund, i samarbeid med Norges idrettsforbund, lanserte denne våren Mentorprogrammet for unge ledertalenter 2018/2019.
Mentorprogrammet har plasser til totalt 20 deltakere (mentees) i alderen 19-29 år, hvorav 10 av disse plassene er forbeholdt kandidater fra andre særforbund/idrettskretser. I tillegg inkluderer programmet 20 dyktige mentorer, som skal følge de unge lederne i sin personlige utvikling. Mentorprogrammet skal legge til rette for at kandidatene skal få en arena for personlig utvikling, faglig påfyll og nettverksbygging på tvers av bakgrunn, roller og kjønn. (studentidrett.no)

Styret i Norges Vektløfterforbund (NVF) valgte å støtte to søknader til mentorprogrammet på bakgrunn av gitte kriterier, samt nåværende roller i NVF og potensiale. Eirik Mølmshaug ble 1 av 10 kandidater fra særforbund/idrettskretser som skal starte opp i mentorordningen til høsten. Eirik er dommerkursinstruktør og medlem av utdanningsutvalget i NVF, og leder og trener i Lørenskog Atletklubb. Fra og med september 2018 og til og med mars 2019 vil han få oppfølging av egen mentor, faglig påfyll i forbindelse med obligatoriske samlinger, samt utvidet nettverk med andre ledere innenfor idretten. Dere kan lese mer om kandidatene her.

NVF ønsker Eirik lykke til!