NVFs kull nummer to i gang med Trener 2

​Foto: Arne Grostad

Tiril Tøien
03.06.2018
Første modul i Trener 2-utdanningen «Treneren som leder og coach» ble ledet av trenerutvikler Ronny Fevåg helgen 2-3 juni i Trondheim.

Dette var to dager fylt med en god porsjon teori og avklaringer rundt hva som kjennetegner en god coach, hva som er viktig når man skal utforme målsetninger, hva som er læring og hvordan vi lærer. Deltakerne fikk utdelt noen "verktøy" de kan bruke i coachingsamtaler. Disse verktøyene ble brukt aktivt begge dagene når man fikk øve seg på nettopp coachingsamtaler. Deltakerne fikk utfordret seg med refleksjon rundt egen atferd, evaluering av andres coachingteknikk og noen fikk forhåpentligvis med seg noen åpenbaringer rundt sin egen rolle som trener og coach.

Store deler av vektløfternorge var representert under helgens kurs, fordelt på 14 deltakere. Disse har startet sin Trener 2-utdanning i 2018: Lars Espedal (AK Bjørgvin), Geir Amund Svan Hasle (Nidelv IL), Bjarne Bergheim (Breimsbygda IL), Ann Beatrice Høien (Vigrestad IK), Vegar Min Weiseth (Nidelv IL), Arthur Mjelde Halvorsen (Tromsø Atletklubb), Evald Sandvik (Jølster IL), Ingvild Skoe (Nidelv IL), Arne Prestholt (Nidelv IL), Venke Bergum (AK Bjørgvin), Olav Johansen (Gjøvik Atletklubb), Ruben Wåge Kristiansen (Tromsø Atletklubb), Stine Grønning Finserås (Nidelv IL) og Anders Lyngmo (Tromsø Atletklubb). I tillegg var forbundet representert ved trenerurvikler Ronny Fevåg, utdanningskonsulent Tiril Tøien samt et besøk av generalsekretær Arne Grostad på lørdagen.

Takk for en fin helg, vi gleder oss til neste samling i september.