Oppdatering av NVFs kvalifiseringdokument.

Jarleif Amdal
13.11.2017
Kvalifiseringskravene og periodene for neste år har blitt endret ihht. nye opplysninger om følgende mesterskap:

EM Senior 2018:
Mesterskapet avholdes i Tirana, Albania i tidsrommet 23. mars til 1. april. Her er det bare stedet mesterskapet avholdes som er endret. Kvalifiseringskrav og periode er uendret fra forrige versjon.

EM Ungdom 2018:
Mesterskapet har blitt flyttet til Lignano Sabbiadoro, Italia i tidsrommet 4-13. mai. Kvalifiseringsperioden til mesterskapet strekker seg i fra 4. november til 16. mars.

Gyldige kvalifiseringsstevner til EM og VM:
Vi presiserer at det ikke er anledning til å kvalifisere seg til EM og VM på klubbstevner og seriestevner – julestevner går under kategorien klubbstevner. For hvert EM og VM angis det tre stevner som inngår i kvalifiseringsperioden. Dette er de stevnene av laveste rang som inngår i kvalifiseringsperioden. Større stevner som internasjonale mesterskap og cuper kan også telle som kvalifiseringsstevner til EM og VM så lenge de rapporteres inn til NVF.

Oppdaterte kvalifiseringskrav og perioder for 2018