VM i USA - første rapport fra sportssjef

Jarleif Amdal
26.11.2017
Sarah Hovden Øvsthus fra AK Bjørgvin og Roger Behrmann Myrholt fra IF Tønsberg-Kameratene er for tiden i USA sammen med Landslagstrener Jarleif Amdal for å forberede seg til Senior VM som går av stabelen i Anaheim 28. november til 5 desember.
Etter en lang reisedag ankom den Norske troppen Los Angeles natt til lørdag norsk tid. Vi er for tiden innkvartert i et koselig lite hus i Long Beach gjennom Airbnb og trener ved Sense Gym i Lakewood som er en 10 min. kjøretur fra Long Beach. Planen er at vi skal bo og trene i L.A fram til tirsdag før vi så reiser ned til Anaheim hvor mesterskapet avholdes.

Sarah, Roger og undertegnede har blitt tatt godt imot her i USA og oppladningen til mesterskapet må sies å være optimal for våre norske deltakere. Vi lager vår egen mat, trener sammen med det Danske laget og har til nå gjennomført tre treningsøkter med høy kvalitet. Alle er i god form og ser frem til å konkurrere i mesterskapet som starter førstkommende tirsdag den 28. november.

Når det gjelder hvilke dager de norske løfterne skal i aksjon så blir det bekreftet etter møtet i dag men foreløpig ser det ut som det er følgende tider som gjelder:

Sarah Hovden Øvsthus: onsdag 29. november kl 09:00 lokal tid (kl 18:00 norsk tid)
Roger Behrmann Myrholt: lørdag 2. desember kl 09:00 lokal tid (kl 18:00 norsk tid)

Arrangørene sier at det vil bli satt opp livestream fra puljene og vi kommer til å legge ut denne når denne er klar.

Vi kommer tilbake med flere rapporter underveis i mesterskapet..

Jarleif Amdal
Sportssjef og Landslagstrener
Norges Vektløfterforbund